Büyükdona Şehit Ercüment Köse İlkokulu
BÜYÜKDONA KÖYÜ BÜYÜKDONA KÜME EVLERİ ŞEHIT ERCÜMENT KÖSE ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 2 ALACA / ÇORUM
03644282073

VİZYON

Öğrencilerimizi,Milli Eğitimin genel amaçlarına uygunolarak,okul öncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel,insanlık ilşkileri,ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamaktemel işlevimizdir.

MİSYON

Sürekli gelişime inanan,okuyan,araştıran,anliz ve sentez yapabilen,bilgili,becerili,kendine güvenen bireylerin yetiştiği;bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında,yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı;Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı;çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan;çevrenin eğitim,bilim ve kültür merkezi olan;yönetici,öğretmenpersonel,öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede,ilimizde,bölgemizde ve ülkemizde örnek bir MODERN OKUL olmaktır.

Okulumuz köy okulları arasında yapılan futbol turnuvasında 1. olmuştur.

NORMAL

09.00 BAŞLANGIÇ 14.30 BİTİŞ

Okulumuz Alaca ilçesine 30 km, Çorum iline ise 80 km dir.

Çorum ili Alaca ilçesi Büyükdona Köyü.

Voleybol Turnuvası, Futbol Turnuvası, Satranç Turnuvası

2015-2016 Tubitak 4006 Bilim Fuarı